lite frågor och funderingar får svar på tal och sådär.

vad är det bästa med att ha någon som håller dig kär?
det bästa med att ha någon som håller en kär är är att vad som än tynger en har man alltid hans axel att gråta mot. vad det än är som gör en lycklig och alldeles bubblig så har man alltid någon att dela sin lycka med. vad det än är man har funderingar på har man alltid någon att få de mest kloka svaren från. vad det än är man är orolig över har man alltid någon att lägga oroheten hos. allt detta jag lägger hos honom, överöser honom med och irriterar honom med, så är det fortfarande han som stannar kvar och pussar mig i nacken varje lördagsmorgon trots att jag är så trött och helst av allt bara vill få sova en timme till. jag älskar att han står ut med min morgontrötthet, min oerhörda envishet, att han vänder min osäkerhet till säkerhet och får mig att känna mig som den finaste flickan i världen. delad glädje är dubbel glädje, och jag skulle inte för en sekund tänka mig att dela den glädjen med någon annan. så.lyckligt.lottad.

vad vill du göra efter gymnasiet? det är ju faktiskt inte så långt kvar för din del!
åhhh. världens jobbigaste fråga som jag var så säker på att jag hade svaret på för bara några månader sen. då lät det nämligen såhär: söka fotoskola i jönköping och flytta tillsammans med emil. nu låter det nämligen helt annorlunda. om jag säger såhär: kaos. nu vill jag nämligen spara alla sparpengar till london/parisresa för att bo och uppleva deras fantastiska miljöer. eller börja jobba direkt efter för att sedan kunna resa till australien som alltid varit min dröm. samtidigt som jag vill få en bra och bred fotogrund. alltså ahh, jag vet inte. snälla hjälp mig någon.

vilken är din favorit plats?
jag har inte hunnit uppleva min favoritplats än. men jag är säker på att jag snart kommer hitta den, mycket snart. återkommer med svar när jag hittat rätt.

vem är du?
jag är en väldigt virrig artonåring som längtar efter studentens lyckliga dagar mer än något annat. under tiden jag räknar ner dagarna tills dess läser jag estetlinjen tillsammans med ett gäng fina människor, har sovmorgon till efter tolv fyra av fem dagar i veckan och smådör av tristess i denna by som jag aldrig riktigt känt mig hemma i. jag är smygberoende av choklad, dallas greens ljuva stämma och giraffer är det finaste djuret jag vet. jag är fruktansvärt höjdrädd och är nära svimpunkten bara vid tanken av att vara några meter över markhöjd. ibland skriver jag även brev med två tjejer som kan vara dom finaste jag vet. jag är avundsjuk på min musikaliska bror och vill väldigt gärna kunna spela gitarr, men tålamodet rasar så fort jag tar tag om gitarrhalsen. så som stjärn och blommönstrade ting faller mig i smaken och antika ting sparar jag på mig för att en dag pryda hela mitt hem i dess anda. ibland går jag längs tomma gator under stjärnklar himmel och sjunger och dansar för mig själv för att tänka bort rädslan för mörkret som jagar en. dåliga sidor så som att jag blir lättirriterad (men aldrig arg), har svårt att förlåta och är den största tidsoptimisten jag känner skulle jag helst klara mig utan, men det har väl sin charm det med. sist men inte minst är jag en väldig dagdrömmare och drömmer mest om att en dag få hitta hem.

hur ser en perfekt höst/vinterdag ut för dig?
alla dagar blir perfekta så länge man får spendera den med någon. men att vakna upp bredvid sin andra halva, äta frukost på sängen, promenera i höst/vintersolen och avsluta detta med en mysig middag eller fika hade varit mer än nog. vardagslyx liksom.

har du och din pojke en låt, som verkligen bara är er låt? vilken? och vad är historien bakom den?
vi har ingen låt direkt, eftersom han (konstigt nog) inte förstår sig på min musik. men han skickade mig en låt en gång som fick honom att tänka på mig. "det är hon" med brolle. så fin kille.

har du något boktips?
jag skäms lite varje gång jag får denna fråga, eftersom jag kan vara världens sämsta bokläsare och önskar jag vore bättre på det. nyårslöfte i att läsa mer böcker kanske.

vad lyssnar du på just nu?
just alldeles precis just nu började l.i.f.e.g.o.e.s.o.n med noah and the whale spelas. så underskattad men ack så fantastisk låt verkligen.

bästa band live?
eftersom salem al fakir är min favorit och hans spelning augusti 10 gjorde mig till den lyckligaste flickan i ett par skor, måste jag säga salem. finaste salem.

vad drömmer du om?
jag drömmer om utflykter. uppleveser. att hitta mig själv där jag hör hemma. världsfred. jobba för vogue. eget café. volontärresor. vara fadder åt stackars barn. en dag med tim walker (eller varför inte praktikant?). och så mycket mycket mer. jag drömmer för mycket helt enkelt.

vad gör du för att få inspiration nu när dagarna blir så mörka?
det är lätt att hitta inspiration, men svårt att få ut det i något kreativt. därför lider denna blogg otroligt under vinterhalvåret. (jag är ingen vintermänniska alls och skulle kunna gå i ide utan att känna att jag missat något.)

hur gammal är du?
exakt arton år och nio månader idag, faktiskt.

vart bor du?
i billingsfors.

vad gillar du för artister?
lite sånt här: autumn fallin

vilken är din favorit film?
500 days of summer. så perfekt på alla sätt.


kommentarer
Postat av: Olga

sv: Fina du, tack! Fick både böcker, läppenna, parfym och pengar. Så himla nöjd, för nu har jag råd att köpa allt det där andra som jag önskade mig men inte fick. Eller så sparar jag alla pengar till min Londonreskassa. Fint.Så himla fint att få läsa om dig, du verkar vara en helt fantastiskt fin, glad, trevlig och härlig person. KRAM och god jul i efterskott!

2011-12-28 @ 16:54:59
URL: http://beyondthis.blogg.se/
Postat av: emilia

tack, hade tänkt trycka upp och sälja till andra som vill vara söta mot päronen, eller sig själv. du kanske har nån idé på ett rimligt pris och storlek?

2011-12-28 @ 17:05:28
URL: http://nollfemnolltva.blogg.se/
Postat av: emilia

tack, hade tänkt trycka upp och sälja till andra som vill vara söta mot päronen, eller sig själv. du kanske har nån idé på ett rimligt pris och storlek?

2011-12-28 @ 17:05:31
URL: http://nollfemnolltva.blogg.se/
Postat av: Malin

Tack! Tänk på att: "if Home is really where the heart is, then we're the smartest kids I know, because wherever we are in this great big world we'll never be more than a few hours from home!"

2011-12-28 @ 17:30:06
URL: http://Mrswolf.se
Postat av: Malin

En bra låt alltså!

2011-12-28 @ 17:30:52
URL: http://Mrswolf.se
Postat av: catarina

ditt hår är helt underbart! åh

2011-12-28 @ 17:44:38
URL: http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Postat av: elin

Du anar inte hur fint det är att läsa det här och veta om att jag visste redan om allt det där och känna sig så lycklig över att ha lärt känna någon så fin som dig.

2011-12-29 @ 11:11:43
URL: http://cinquantejours.blogg.se/
Postat av: Frida

Är förälskad i din blogg.

2012-01-15 @ 18:02:28
URL: http://neonfrida.blogg.se/

kommentera inlägget här:

ditt namn:
kom ihåg mig?

mejl: (publiceras inte)

URL/din blogg:

din kommentar:

Trackback
RSS 2.0