heart skipped a beat..

and when i caught it, you were out of reach.
but im sure, im sure, you've heard it before.

till jul önskar jag..

en egen liten lejonhuvad dvärgkanin.                                     ett par fina shorts att dra över strumpbyxorna.
hörlurar från urbanears i färgen indigo.                                 ett par 3 håls dr martens.
och en finklänning från modekungen samt något fint under (från t.ex. cos)
sedan hade ju en gul kånken, en överraskningsresa eller kanske ett presentkort på favoritaffären (monki) varit fint. ett batterigrepp till kameran, en tekanna som jag ännu inte har eller bara något sådär personligt hade varit mer än uppskattat. det finns så mycket fint att önska sig, men ack så mycket finare att ge. (det var ju trots allt bara två månader kvar till julafton igår, och då får man faktiskt lov att drömma lite)

pablo can you take me to the boats? where the oceans meets the land and where the oceans meets my hand.


min dagbok, den blev stulen, dom skrattar åt mig nu. internet, gör mig känd, dom laddar ner mig fil för fil. så dum som jag är, kan jag inte förstå, hur jag ska bära mig åt, för allt blir fel.


tröj, mammas gamla
skjorta, hm
dr martens
har hunnit skicka in mitt objektiv på lagning (därav den långa frånvaron), fått ett nytt av min fina pojke, klippt lugg och planerar ett bröllop som ska fotas det så roliga datumet som 11.11.11 kl 11. nu ska jag plugga in algebra och andragradsfunktioner inför matteprovet på onsdag. ack och ve.
puss