please don't defend a silver lining, around the halo of what is already shining.filosoferar vid hasselnötsträdet i min nya bohemtunika från gina tricot brevid herr fjällräven.


för någon dag sen..


sprang jag runt i vita strumpor från h&m, träklackar, blomsterklänning från bikbok och jeansväst över det. nu ska jag ut på kvällspromenad med mamma.

den blomstertid nu kommer, med lust och fägring stor. nu nalkas ljuva sommar, då gräs och gröda gror.de senaste dagarna har jag hunnit få sommarlov, blivit med photoshop elements 9, klappat fem veckors gamla kattungar, luktat på blommor längs milslånga vägar och midsommarplanerat. lever livet helt enkelt. hur har ni det? har ni några sommarlovsplaner eller kanske sommardrömmar? dela med er. jag vill ha något fint att läsa, och något fint att inspireras av.

lantluft.först och främst: förlåt för mitt oerhört dåliga uppdaterande. det är inte förräns idag jag kunnat ta några djupa andetag och åtminstonde känt mig lite fri. under tiden har jag hunnit med ett mvg i fotografisk bild, fotat (ännu mer) studentbal, klurat på sommarplaner och umgåtts med en hel drös av favoriter. och igår andades vi in lite landsluft i en stuga ute på en ö, där vi grillade, busade och nästan första-gången-på-året-badade.
idag hade jag tänkt lapa sol i trettiograders värme, och kanske överraska med ett till inlägg ikväll.

[sen vill jag bara säga hej och välkomna till alla er nya som troligtvis hittat mig via elsa, även fast det här kanske var en dålig början att välkomna er på.]

RSS 2.0